Guaranteed to Run & Pass

 

Wij beseffen dat het veel tijd en moeite kost training te plannen. Maar dankzij onze nieuwe Guaranteed to Run-cursussen, is het inplannen van de training van uw teams nu heel eenvoudig geworden. Met de Guaranteed to Run-cursussen van Westcon Academy kunt u zich gerust inschrijven met de zekerheid dat uw cursus niet opnieuw ingepland of geannuleerd wordt.

Wij zetten ons 100% in om te garanderen dat onze studenten hun certificatie-examen de eerste keer halen. Maar mocht dit niet zo zijn, dan bieden wij u geheel gratis een aanvullende trainingscursus bij Westcon Academy aan.

Gratis deelname aan een eerder geboekte en gevolgde trainingscursus in geval u het certificatie-examen voor de trainingscursus die u bij Westcon Academy het gevolgd, niet hebt gehaald. Gratis deelname kan niet bij elke ingeplande cursus gegarandeerd worden. Neem contact op met uw Westcon Academy om de beschikbaarheid te controleren.Certificatie-examens moeten binnen 1 maand na afronding van de trainingscursus worden afgelegd. U hebt 6 maanden de tijd om voor een bepaalde cursus te slagen. Als u het examen niet binnen deze tijd hebt afgelegd, moet u voor extra cursussen betalen.

Bepaalde cursussen worden uitsluitend door Westcon Academy aangeboden.